Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه ارزیابی اموال منقول و غیرمنقول شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون رونمایی شد.

به گزارش ایران اکونومیست-هدف از راه‌اندازی سامانه ارزیابی اموال که توسط شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون و با همکاری شرکت سمات تهیه و تولید گردیده است، الکترونیکی شدن کلیه فرآیندهای ارزیابی وثایق مشتریان بانک توسعه تعاون می‌باشد که در شرایط روز جامعه به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور گام بزرگی در جهت تحقق شعار دولت الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک توسعه تعاون بوده که انجام امور ارزیابی وثایق ترهینی بانک یکی از مسئولیت‌های این شرکت به شمار می‌رود و بر همین اساس با نیازسنجی حوزه ارزیابی اموال، طرح اولیه سامانه فوق توسط شرکت خدمات ارائه و اجرای آن در بخش برنامه‌نویسی و پشتیبانی فنی بر عهده شرکت سمات است.

خاطرنشان می‌گردد سامانه مذکور در بستر اینترنت در اختیار شعب و مشتریان بانک توسعه تعاون قرارگرفته تا نسبت به ثبت درخواست ارزیابی وثایق خود در این سامانه اقدام نمایند. این سامانه قادر است کلیه فرآیندهای ارزیابی اعم از ثبت درخواست، تهیه گزارش و امضاء الکترونیکی توسط کارشناسان، صدور و پرداخت هزینه‌های کارشناسی به صورت آنلاین، مکاتبات و ارسال گزارش‌ها به صورت اتوماسیون، ایجاد آرشیو متمرکز از پرونده‌های ارزیابی و ... را انجام داده و به صورت 24 ساعته ارائه خدمت نماید.

همچنین ذکر این نکته ضروری است که با تکمیل این سامانه و اتصال آن و اخذ استعلامات لازم از برخی مراجع مرتبط مانند سازمان ثبت اسناد کشور، راه‌آهن ج.ا.ا، مترو و ... دقت و صحت ارزیابی آن افزایش‌یافته و زمان کوتاه‌تری صرف تهیه گزارش‌ها می‌گردد.

گفتنی است مشتریان محترم می‌توانند از طریق آدرس http://aes.samatco.ir به سامانه فوق دسترسی داشته باشند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون ارزیابی اموال شرکت خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد

ایسنا/مازندران رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی نوشهر با اشاره به ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال در سامانه رصد گفت: این عدد ۱۳۹ درصد ثبت اشتغال را نشان می‌دهد همچنین ۱۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شد.

«آدینه عمویی»، ۱۲ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران عضو انجمن روزنامه‌نگاران غرب مازندران در چالوس با بیان اینکه شهرستان نوشهر در ارزیابی عملکرد اداره کل رتبه نخست را در سال ۱۴۰۲ کسب کرد، افزود: درحوزه های مختلف روابط کار و بیمه سال قبل ۶۱۸ مورد دادخواست واصله در هیأت‌های رسیدگی تشخیص و حل اختلاف مطرح شد که از این تعداد ۳۰  درصد آرای سازشی صادر شد و از مجموع رای‌ها نیز پنج درصد در دیوان عدالت نقض و بازگشت داده شد.

وی از موارد مهم را بیمه بیکاری کارگران دانست و گفت: ۳۱۴ مورد مقرری بگیر بیمه بیکاری, ۲۳ نفر اشتغال مجدد در واحدهای کاری،۵۴ مورد کشف اشتغال پنهان،۴۷ مورد معرفی به مرکز فنی حرفه‌ای و ۱۷۰ نفر هم پایان مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان داشتیم.

وی به ۸۵۵ مورد بازرسی ادواری،موردی و حوادث ناشی از کار را در این شهرستان اشاره کرد و افزود: بازدید از کارگاه‌های پرخطر در سازمان و تهیه گزارش از اتباع خارجی منجر به شناسایی ۸۷ مورد و یک میلیارد و ۵۵۴ میلیون تومان جریمه شد.

رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی نوشهر به ثبت دوهزار و ۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال در سامانه رصد اشاره کرد و گفت: این عدد  ۱۳درصد ثبت اشتغال را نشان می‌دهد همچنین ۱۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شد.

عمویی با اشاره به افتتاح دو دفتر مشاوره شغلی و کاریابی جدید در این شهرستان, مجموع دفاتر کاریابی را چهار مورد عنوان کرد و ادامه داد: در این شهرستان سه دفتر کارفرمایی نیز فعال است.

وی نرخ بیکاری در این شهرستان هشت درصد اعلام کرد و متذکر شد: در سال گذشته پنج مورد تشکیل شرکت تعاونی داشتیم و مقدمات شرکت تعاونی توسعه عمران در دست اقدام است.

رئیس اداره کار، تعاون و تعاون اجتماعی خاطر نشان کرد: از مجموع ۶۰۰ شرکت تعاونی این شهرستان تنها ۱۸۶ شرکت تعاونی فعال است و مابقی راکد و نیمه راکد است.

عمویی بیان کرد: اولویت ما این است که شرکت تعاونی‌های توسعه روستایی خدمات ویژه ارائه دهند که سال گذشته یک مورد ثبت شده بود.

وی با بیان اینکه حداقل ۲۰نفر از افراد سرپرست خانواده می‌توانند عضو این شرکت تعاونی شوند، عنوان کرد: اگر شرکت تعاونی روستایی طرحی داشته باشد بصورت بلاعوض و تسهیلات چهار درصدی  پرداخت می‌شود.

این مسئول کمبود شدید نیرو را در این اداره یکی از مهم‌ترین مشکلات برشمرد و گفت: طبق چارت سازمانی ۱۳ نفر نیرو باید باشد اما با توجه به بازنشستگی و انتقال برخی همکاران، در حال حاضر تنها هفت نیرو داریم که کار ما را سخت کرده است.

عمویی نمونه این کمبود نیرو را در بازرسی‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در این اداره باید سه نفر در بخش بازرسی باشند اما تنها یک نفر هست که کار را سخت کرده است.

وی در ادامه به طرح کالا برگ اشاره کرد و گفت: طرح سه ماهه فجرانه در ابتدا تنها در فروشگاه‌های بزرگ قابل دریافت بود اما بعد به ۱۰۰ فروشگاه افزایش یافت که ۲۲۰ هزار تومان به ازای خرید به صورت کالا به واجدین شرایط داده شد.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی به طرح جدید «یسنا» اشاره کرد و متذکر شد: این طرح مربوط به مادران فرزندان زیر ۲سال است که در دهک‌های یک تا سه تا ۶۰۰ هزار تومان می‌توانند پوشک و اغذیه دریافت کنند.

انتهای پیام

                                                                                   

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • تجهیزات بانک امانات خانه هلال دشتستان رونمایی شد
  • رونمایی از بانک امانات تجهیزات پزشکی در دشتستان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن